Cart 0

Rustikt og eksklusivt gulv,
giver boligen karakter

Faxe-brushed and natural oiled.jpg
 

Boligens karakter

Et smukt trægulv får boligen til at udstråle kvalitet og giver et eksklusivt præg. Træ er et af naturens smukkeste materialer og vælges på grund af det fantastiske, varierende udseende, hvor hvert eneste stykke træ har sin egen farve, struktur og årespil, der kan gøre enhver bolig karakteristisk, levende og unik.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

 
 

Mønster eller lige længder?

Brede planker i lige længder vælges af dem, der ønsker den helt enkle, minimalistiske stil, hvor gulvet ikke stjæler for meget af opmærksomheden, men alligevel udstråler kvalitetssans og rolig elegance. Trægulve i mønstre, f.eks. med brede, massive planker, er dog blevet utrolig populære hos dem, der ønsker, at gulvet skal stå i centrum, og at godt håndværk, kreativitet og ædle materialer skal gå op i en højere enhed. Mulighederne for at sætte et personligt præg er utallige med træ, lige fra at give stuen en stemning af riddersal til hightech-look i køkkenet eller et maritimt udseende i hall eller badeværelse.  

Lyst eller mørkt træ?

For dem, der elsker den lyse, luftige skandi- naviske stil, er det naturlige valg træsorter såsom eg, ask, lærk eller fyr. For dem, der kan lide den lidt mørkere klassiske. Stemning, er det ofte de mere eksotiske træ- sorter, der gør sig gældende. En træsort som f.eks. merbau har den smukkeste og mest elegante rødbrune farvetone.

 

Kollektion


Sanded

Brushed

Special overflade